Vitaal en Meer Aalsmeer

06-24770880 | Lakenblekerstraat 24 | 1431 GG | Aalsmeer | info@vitaal-aalsmeer.nl

Bitterballen

Doe de inhoud van een zakje cottage pie in een kom en roer er 50 ml water door. Leg bakpapier op een bakplaat en verwarm de magnetronoven voor op pizzastand. Vorm 3-4 ballen van het cottage pie mengel op de bakplaat en doe het 10-11 minuten in de oven. De buitenkant is lekker krokant en de binnenkant wat zachter. Uiteraard kan het ook in een gewone oven gebakken worden. 200 graden op pizzastand en plaats de bakplaat onderin de voorverwarmde oven. De bitterballen zijn ook in 10-11 minuten klaar. Ik heb ze nog even 2 minuten onder de gril gedaan. Je likt je vingers er bij af. Eet smakelijk!

Hazelnoot-chocolade koekjes

Makkelijk, snel en lekker!! Uit 1 hazelnoot reep haal je 10 koekjes. Verdeel de reep in 10 plakjes. Leg bakpapier op een bakplaat en verwarm de magnetronoven voor op pizzastand. Bak ze 3-4 minuten. Uiteraard kan het ook in een gewone oven gebakken worden. 200 graden op pizzastand en plaats de bakplaat onderin de voorverwarmde oven. Ook hier zijn de koekjes in 3-4 minuten klaar. Even afkoelen en eet smakelijk!

Muffin

Meng de inhoud van een zakje vanilleshake (of andere smaak die je lekker vind) met 6 eetlepels water in een vuurvast kommetje en meng goed door elkaar. Plaats het geheel 1 minuut in de magnetron op 900 Watt. Bestrooi met wat kaneel en klaar is uw overheerlijke muffin!

Chocolade Brownie

Meng de inhoud van een half zakje chocoladeshake met 4 eetlepels water in een vuurvast kommetje. Breek een halve Choco loco crunch reep in kleine stukjes en doe dit ook in het kommetje. Meng goed door elkaar. Plaats het geheel 1,5 minuut in de magnetron op 900 Watt en klaar is deze smaaksensatie!!

IJskoffie

Doe 350 cc (ijs)water in een blender en voeg een heel zakje vanille óf café noir shake toe. Doe er dan 5-6 ijslepels oploskoffie op en tenslotte flink wat crunched ijs. Zet de blender aan en met een paar minuten heb je een overheerlijke ijskoffie. Mocht je geen blender hebben, met een staafmixer gaat het ook prima. Eet/drink smakelijk!

Crackers

Verwarm de hetelucht oven voor op 200 graden. Doe 1 zakje Straight away soep naar keuze in een kom en voeg 5 eetlepels water toe (let op: het papje mag niet te nat worden). Leg bakpapier op de bakplaat en smeer van het papje 5 rondjes op het bakpapier. 10 minuten bakken, omdraaien en nog eens 5 minuten bakken. Eet smakelijk

Mousse / IJs

Voeg 1 maatschepje Get ready to seduce MOUSSE aan het poeder van een zakje shake naar keuze. Heel goed doorroeren. 300 ml. heel koud water toevoegen en met de garde goed doorroeren. 10 minuten laten opstijven in de koelkast en dan heb je een overheerlijke mousse. Voeg je crunched ijs toe en mix je het in de blender dan krijg je overheerlijk ijs.

Openingstijden:

ma t/m vrij van 09:00 – 17:00
ma en di avond van 19:00 – 20:30
zat van 09:00 – 11:00

Vitaal en Meer Aalsmeer

Citroenvlinderstraat 17
1432 MA Aalsmeer
06-24770880