Vitaal en Meer Aalsmeer

06-24770880 | Lakenblekerstraat 24 | 1431 GG | Aalsmeer | info@vitaal-aalsmeer.nl

Gefeliciteerd, je hebt nu de eerste stap gezet naar een gezond gewicht!

Met de producten van Straight away reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd …………: ze blijven weg!
Afvallen met shakes, havermout, repen, soepen en warme maaltijden is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker!
De Straight away maaltijdvervangers neem je makkelijk mee, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen, dat is al voor je gedaan. De sleutel van het succes is je coach. Een gediplomeerde coach die jou er doorheen sleept en zorgt dat jij je doel bereikt.

Na het intakegesprek (duurt 1 – 1,5 uur) met je coach ga je van start met 3 of 4 maaltijdvervangers per dag. Elke week heb je een afspraak met je coach en wordt je voortgang bijgehouden. Ook wordt er gekeken naar wat er goed ging en wat niet en krijg je tips en trucs. Samen gaan we uitzoeken wat jouw valkuilen zijn en hoe je dit kunt doorbreken. Na maximaal 6 weken volgt er een pauzeweek. Je blijft je producten gebruiken maar er komt een lichte maaltijd van mager vlees of vis en groente bij. Heb je je doel nog niet bereikt, dan ga je weer terug naar 3-4 maaltijdvervangers per dag. Deze cyclus herhaalt zich totdat jij je doel bereikt hebt.

Als je je doel bereikt hebt, ga je de producten afbouwen en het gewone eten weer opbouwen. Tijdens deze fase wordt nog elke week je voortgang bijgehouden. Daarna begint de stabilisatiefase en de naam zegt het al: een stabiel gewicht bereiken en behouden. Je gaat dan nog een paar keer naar je coach toe voor een weegmoment.

Met de producten van Straight away is het leuker, lekkerder en makkelijker afvallen. Alle producten zijn op basis van volwaardige en hoogwaardige dierlijke eiwitten en gezoet met stevia. Ze bevatten alle vitaminen, mineralen en sporenelementen die je lichaam nodig heeft.

Zie je een programma van alleen maaltijdvervangers niet zitten? Neem gerust contact met mij op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden:

ma t/m vrij van 09:00 – 17:00
ma en di avond van 19:00 – 20:30
zat van 09:00 – 11:00

Vitaal en Meer Aalsmeer

Lakenblekerstraat 24
1431 GG Aalsmeer
06-24770880